miercuri, 10 februarie 2010

Cine naiba e Keo?

           Keo, acest nume rasunator al muzicii fara nume...Sau ar putea sa aiba ca nume Kaka, chiar, parca e nume de fotbalist, nici o legatura cu materia fecala.

          Mai nu stiu cine este Keo, intamplator l-am vazut la teveu, la nu stiu ce premii speciale intre Craciun si Anu Nou. Probabil ca o sa apara si la Pasti, asta e exact ca popii, apare la usa cu colindu. Am ramas impresionat cand acest gurist a cantat o rock manea cu atata aplomb, la premiile parca TVR international, incat la mijlocul melodiei, cand sala orgasmatic statea sa erupa, cand fecioarele se dezgolisera intru dezvirginare,cand Soarele statea sa strapunga noaptea, cand apa se oprise de curs, cand noi nu mai plateam impozite si taxe, cand politicienii nu mai minteau si coruptia se oprise in timp, bla, bla bla, brrrrrrruuuummm poc poc, ii sare discu. Raman impresionat de cele 2 minute de liniste deplina asternuta in sala, timp in care nu se auzeau decat icnelile tehnicienilor si parturile bebelusilor de prin sala.
        Foarte important si memorabil e ca al nostru artist, a impresionat in continuare nestiind versurile propriei melodii. Iaca azi, zic sa ma descantec delectez cu muzica mai noua si dau pe 1TV si in melodia cui dau? Keo...Raman iara impresionat de imbecilitatea rapitoare a versurilor acestui luceafar cu l mic al muzicii romanesti. Era ceva cu "Eu ma invartesc,aaaaaaaaaaaaaa, eu cu mine ma invartesc,aaaaaaaaaaaaaa!" Era ceva hard. Instantaneu simt ca ma cuprinde cacarea, fenomen rar si intamplator la mine, efectele laxative spontane fiind un adevarat eveniment comparabil cu eclipsa de Soare. Reflex sar de pe fotoliu, ajung la buda si ei dracia naibii, nimic nu se intampla. Cu pantalonii pe vine ma duc la teveu, cu gandul sa dau mai tare, ca efectu patrunzator sa ajunga si-n cetatea ovala si constat ca melodia se terminase. Nu mai era nimic de facut. Rusinat imi trag izmenele pe mine.
         Constat ca cea mai buna muzica pe care o poate canta Keo este aia cand ii sare discu. Sper sa i se intample de un milion de ori asta si sa ne lase dracu-n pace sa ne cacam pe noi cand vrem,  nu cand ascultam rockmanele.

2 comentarii:

  1. mai. nu pot crede. sa nu stii cine este keo. ei, el este iubitul andreei balan. ei, na. cine este andreea balan. este aia de canta cu andreea antonescu, la andre. sper ca nu le confunzi cu andreea banica. andreea banica e cea care canta in trupa blonde. cu cristina rus. logodita asta din urma cu ala de la desperado si casatorita cu altu'. acuma, ca tot vorbim de vipuri...stii cine sunt io?

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate

Despre mine

Fotografia mea
Locuiesc intr-o scrumiera, in zilele bune pe-un varf de ceara si mai tot timpul anului in diferite stadii vascoase mai mult sau mai putin colorate printre perii purtatorului de nas...